گسترش فولادی که ماشین سازی شد

به گزارش وبلاگ ساعت مچی، شاید پرچالش ترین و متحول ترین تیم لیگ برتر سال 1397، تیم گسترش فولاد تبریز سابق و ماشین سازی فعلی باشد. تیمی که شرایط مختلف و متفاوتی را در سال 97 تجربه کرد.

گسترش فولادی که ماشین سازی شد

به گزارش وبلاگ ساعت مچی، شروع سال 97 برای گسترش فولاد تبریز با رتبه نهم لیگ هفدهم شروع شد. در شرایطی که فیروز کریمی سرمربی گسترش فولادی ها بود و نفرات شاخصی همچون آندو تیموریان و اسماعیل فرهادی در ماشین سازی حضور داشتند.

آن ها تا سرانجام لیگ هفدهم پنج بازی پیش رو داشتند که از این پنج بازی، چهار تساوی بدست آورند و یک بازی را هم مقابل استقلال خوزستان به رجحان دو بر یک رسیدند و هفدهمین دوره لیگ برتر را با کسب 37 امتیاز در صندلی نهم به سرانجام رساندند.

با سرانجام لیگ برتر، تیم گسترش فولاد تبریز، مالکیت این باشگاه تغییر کرد و محمدرضا زنوزی مالکیت این باشگاه را بر عهده گرفت. او که قصد اعتلای فوتبال تبریز را در سر داشت. قصد داشت تا با دریافت مالکیت باشگاه های تبریز به ارتقا فوتبال تبریز یاری کند.

از همین رو او با دریافت سهام باشگاه گسترش فولاد تبریز، سهام باشگاه تراکتورسازی و ماشین سازی را بر عهده گرفت. او با توجه به اینکه نمی توانست مالکیت دو باشگاه را در لیگ برتر داشته باشد، قصد فروش امتیاز باشگاه گسترش فولاد تبریز را داشت اما در نهایت این امتیاز به کسی واگذار نشد و به دلایلی که هنوز تعیین نیست، محمدرضا زنوزی کماکان مالکیت دو باشگاه را بر عهده دارد.

با تصمیم محمدرضا زنوزی امتیاز گسترش فولاد تبریز با امتیاز ماشین سازی در لیگ یک جابجا شد و امتیاز گسترش فولاد هم به ارومیه منتقل شد و تحت عنوان نود ارومیه کار خود را در لیگ یک پیش برد.

ماشین سازی تبریز، برای آماده سازی لیگ هجدهم، بازیکنانی را در اختیار دریافتد که از شاخص ترین آن ها می توان به محمدحسین کنعانی زادگان اشاره نمود.

با تغییراتی که در این تیم تبریزی به وجود آمد، فیروز کریمی سرمربی این تیم باقی ماند قرار بر این شد که او راهنمایی این تیم را در فصل جدید لیگ برتر برعهده داشته باشد.

با گذشت پنج هفته از لیگ برتر و کسب چهار تساوی و یک باخت، فیروز کریمی از راهنمایی ماشین سازی کنار رفت و رضا مهاجری جایگزین او در این تیم شد. به این ترتیب فیروز کریمی اولین سرمربی برکنار شده لیگ برتر لقب گرفت.

رضا مهاجری هم در ادامه کار خود نتوانست نتایج چندان خوبی به دست آورد و در انتهای نیم فصل اول با 14 امتیاز در رده سیزدهم نهاده شد. تنها پیروزی شاگردان مهاجری مقابل پارس جنوبی جم در هفته هفتم به دست آمد.

نیم فصل دوم ماشین سازی در وضعیت بهتری قرار داشت و در هفت بازی نیم فصل دوم توانست سه پیروزی، دو تساوی و دو باخت کسب کند. نتایج ماشین سازی در نیم فصل دوم طرفداران این تیم را مقداری امیدوارتر نموده تا در سال 98 نتایج مطلوب تری به دست آورند.

شاید بتوان نقطه عطف تیم ماشین سازی را ملی پوش شدن حسین کنعانی زادگان دانست. مدافع تیم ماشین سازی که مورد پسند کارلوس کی روش بود، پیروز شد در مسابقات جام ملت های آسیا حضور داشته باشد و در نتایج تیم ملی در مسابقات جام ملت های آسیا نقش داشته باشد.

چیزی که شاید ایده آل طرفداران ماشین سازی باشد، این است که ماشین سازی مثل همتای تبریزی اش ، تراکتورسازی بتواند خود را همچون یک مدعی ظاهر کند.

سال 98 برای ماشین سازی در لیگ برتر بسیار سخت است و باید در هفته های باقی مانده برابر تیم های استقلال، پرسپولیس، سپاهان و پدیده قرار بگیرد و باید دید شاگردان مهاجری انتهای فصل را با چه رتبه و چه امتیازی به سرانجام می رسانند.

برنامه بازی های ماشین سازی در سال 98 در لیگ برتر خلیج فارس به توضیح زیر است:

هفته 23: ماشین سازی - فولاد

هفته 24: نفت مسجد سلیمان - ماشین سازی

هفته 25: ماشین سازی - نساجی مازندران

هفته 26: استقلال - ماشین سازی

هفته 27: ماشین سازی - سایپا

هفته 28: سپاهان - ماشین سازی

هفته 29: پرسپولیس -ماشین سازی

هفته 30: ماشین سازی - پدیده شهر خودرو

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "گسترش فولادی که ماشین سازی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گسترش فولادی که ماشین سازی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید